Elcykler

Elcykler er blevet et af pendlernes foretrukne transportmidler. Du kommer nemt langt og hurtigt omkring og i den travle trafik, er turen til arbejde en leg.

Hvad er faldgruberne og hvad skal man være opmærksom på når man køber en elcykel?

Der er rigtigt mange forskellige producenter der laver elcykler og markedet kan godt være lidt af en jungle. Nogle af de ting der er ekstremt vigtige når man vælger at købe en elcykel er følgende:

  1. Producenten skal være et etableret mærke som også kan skaffe dig reservedele om 5 år
  2. elsystemet skal være af et anerkendt fabrikat, nogle af de største og bedste er: Bafang, Bosch, Promovec, E-Going, Brose.
  3. Betal ikke for dyrt, afsøg markedet for et godt tilbud.
  4. Sørg for at der hvor du køber den og har værksted og kan tilbyde et servicesetup. Køber du online, så skal du sørge for at købe hos en der kan give landsdækkende service og garanti.

De bedste forhandlere

En af de bedste forhandlere er HelloRider, de er faktisk den eneste online forhandler som både har butikker i de 4 største byer i Danmark, men de har også en unikt servicesetup der betyder at de kan hjælpe uanset hvor i Danmark du bor. Et netværk af servicepartnere dækker alle yderområder, mens der er tilknyttet egne servicebiler til de 4 største byer.

Dermed kan du trygt købe en elcykel hos HelloRider, du får en god pris og et stort udvalg.